ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА ВО ЈОСИФОВО


Во моментот во Јосифово се изведуваат серија на капитални градежни потфати, и тоа:

🟨 Изградба на нова детска градинка со површина од 410 квадратни метри и со капацитет за престој на повеќе од 60 дечиња;

🟨 Изградба и асфалтирање на улиците:
🟢 "Јане Сандански" со должина од 700 метри и ширина од 5.8 метри;
🟢 "6-ти Ноември" со должина од 156 метри и ширина од 4.5 метри;
🟢 Дел од улицата "Маршал Тито" во должина од 85 метри и ширина од 6.25 метри;

🟨 Изградба на системот за наводнување Јужен Вардар, фаза II;

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР