💪 ФИТНЕС ЗОНА ВО ПИРАВА


👟 Агенцијата за млади и спорт ќе изгради фитнес зона во Пирава. Зоната ќе биде во непосредна близина на фудбалското игралиште и истата ќе биде ставена на располагање на сите граѓани од населеното место.

🎽 Пирава добива нова зона за спортско рекреативни содржини и нов простор за физичка активност и спортување. Заедно со реконструкцијата на фудбалскиот комплекс, значајно се подобруваат условите и можностите за спортски активности на децата и младите во населеното место, како наша примарна цел.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР