ИЗГРАДБА НА НОВИ УЛИЦИ ВО ДЕДЕЛИ


🚧 Во тек е постапка за изградба на нови улици во Дедели и инфраструктурно вмрежување на населеното место.

Со новите улици, се подобрувааат условите за живот, се инвестира во еднакви можности за секој и се потврдува концептот „Едно општество за сите“ 🤝

Исправаме неправди кои фрустрираат, вложуваме во праведно општество и ја наградуваме граѓанската лојалност кон заедницата.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР