ПРОДОЛЖУВАМЕ СО ИЗГРАДБА НА НОВА ПАТНА ИНФРАСТРУКТУРА


Во тек се градежни активности за изградба на нова патна инфраструктура во Брајковци. Се работи на две поврзувања со регионалниот пат, како и нова улица до Црквата „Св. Ѓорѓи“ во ова населено место.

За кратко започнуваме со нови градежни активности и изградба на следнава патна инфраструктура:

🚩 Изградба на улица „Крушевска“ во Валандово;
🚩 Изградба на дел од ул. „Јосиф Јосифовски“ и нов пат до месните гробишта во Јосифово;
🚩 Нова улица во Брајковци од централниот до горниот дел од населеното место;

Исполнуваме граѓански барања и инвестираме по приоритет. Градиме рамноправна заедница, рамномерно ја развиваме и заедно создаваме подобри услови за сите.КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР