Акција за чистење на снегот од старна на службите


ЈП Комунален Сервис, ТППЕ, како и другите општински институции, утринава се во акција за чистење на снегот и обезбедување на безбеден пристап до најфрекфрентните места и институции во градот.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР