НОВО ЗЕЛЕНИЛО ВО ЈОСИФОВО 


🌳 Во заедничка акција на Општина Валандово со ЈП ""Комунален сервис" - Валандово, ООУ "Страшо Пинџур" - Јосифово и компанијата "Идеа Гарден" од Богданци беа засадени 6️⃣0️⃣ висококвалитетни дрворедни садници во Јосифово и е создадена нова зелена зона во централниот дел на населеното место.

🪴 Влогот во ново зеленило е еден од основните предуслови за намалување на загадувањето и градење чиста околина. Чистата и здрава животна средина е заедничка одговорност на сите. Наша обврска е да ја негуваме и чуваме и заеднички да создаваме здрава иднина.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР