Од денес 17.05.2019 година ќе бидат пуштени во продажба картите за овогодинешниот Фолк Фест Валандово 2019. Истите може да ги купите од Домот на културата секој ден од 7:30 - 15:30 часот.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР