На 08.06.2019 година, Општина Валандово доби финансика поддршка преку програмата за рурален развој на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство за имплементирање на проектите "Изградба на улица "Вардарска" во населено место Удово" и "Изградба на пат и мост за поврзување на населено место Горно Маало, Јосифово со регионален пат Р-1105".

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР