Се известуваат граѓаните на општина Валандово дека второто авио-третирање против комарци е планирано да се изврши на 23.07.2019 (вторник) во раните утрински часови, односно во период од 04:30 до 09:30 часот. 
Доколку временските услови не дозволат да се реализира прскањето, истото ќе се спроведе на 24.07.2019 година.

Се известувааат сопствениците на пчелни семејства да превземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР