Заврши тампонирањето на патот, кој води до Кочулските Водопади.

Со тампонирање беше опфатена должина на патот од 700 метри.

Средствата за тампонирањето беа обезбедени од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и општина Валандово.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР