Во тек се градежни активности на дел од улицата "Моша Пијаде"


Се работи на реконструкцијата на дел од улицата "Моша Пијаде".
Реконструкцијата опфаќа асфалтирање, изградба на нов паркинг простор, урбано уредени зони и ново сообраќајно решение со цел решавање на сообраќајниот хаос во тој дел од градот.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР