На 15.05.2019 година (Среда), во фестивалската сала "Јанко Узунов", при Домот на култура "25 Мај" Валандово, во организација на здружението на пензионери - Валандово, се одржаа 17-те Регионални средби на музика и песни.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР