ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно заклучокот на Владата на Република Северна Македонија, за забрана на движење на населението на територијата на Република Северна Македонија, од понеделник до петок, во временски период од 16:00 до 05:00 часот наредниот ден, Градоначалникот на Општина Валандово донесе решение за определување на вонредно работно време на Општинската администрација на Општина Валандово додека трае мерката на Владата за забрана на движење на населението.

Работното време на Општинската администрација во Општина Валандово, почнувајќи од 8-ми Април 2020 година, ќе биде од 07:00 до 14:00 часот.

РЕШЕНИЕ (PDF)

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР