Повик до здруженија на граѓани и невладини организации од Општина Валандово


Градоначалникот на Општина Валандово, како предлагач на Буџет на Општина Валандово, ги повикува здруженијата на граѓаните и невладините организации од Општина Валандово да ги достават своите програми на активности за 2021 година, во кои се предвидува финансиска поддршка од Општината.

Повеќе детали можете да погледнете во ПОВИК (pdf). 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР