ОДЛОЖЕН ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2020 ГОДИНА


Почитувани граѓани,

Поради состојбата на епидемија, предизвикана од Covid-19 (коронавирус) како и мерките кои ги воведе Владата со цел справување со ширењето на коронавирусот, Општина Валандово донесе одлука овогодинешното јубилејно издание на фестивалот "Фолк Фест Валандово" кое требаше да се одржи во месец мај да се одложи.

Официјалниот, нов датум на одржување на фестивалот, ќе биде потврден откако здравствената ситуација во државата ќе дозволи да се организира истиот.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР