Одбележан патрониот празник на ООУ Јосип Броз - Тито


Денес беше одбележан патрониот празник на општинското основно училиште Јосип Броз - Тито, со положување на свежо цвеќе пред бистата на Јосип Броз - Тито во училишниот двор.

Оваа година, без ученици и без традиционалните пропратни приредби и одбележувања, но со заеднички желби за повеќе знаење, добро здравје и доскоро враќање во училишните клупи.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР