Почитувани,

Во согласност со новите мерки за ограничување на движењето, Општинскиот кризен штаб ќе определи економски оператори (маркети) преку кои граѓаните ќе можат да се обезбедуваат со најнеопходните намирници за време на викенд.

Операторите, кои ќе ја користат оваа можност потребно е да поднесат барање до Општина Валандово.

Пополнетото барање да се испрати на ler@valandovo.gov.mk или достави во Општина Валандово.

За дополнителни информации, економските оператори можат да се обратат и на телефонскиот број: 071/610-561.


БАРАЊЕ (PDF)


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР