На 9-ти Мај беше одбележан денот на победата над фашизмот, со положување на свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци од НОБ, од страна на градоначалникот на Општина Валандово, претставници на Советот на Општина Валандово и членови на граѓански здруженија.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР