Започнаа градежните активности, за уредување на просторот околу зградата спроти бензинската пумпа во Валандово.

Уредувањето опфаќа: изградба на нова пристапна улица, нов паркинг простор со капацитет за 23 возила, како и формирање на 4 нови зелени површини, околу станбената зграда, за граѓаните кои живеат таму.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР