Продолжуваат градежните активности во Јосифово. Се работи на улицата која го поврзува населеното место Горна Мала-Јосифово, со регионалниот пат Р-1105.

Јосифово добива комплетно нова улица со тротоарски површини, значително подобрена инфраструктура и нов урбан простор.

Средствата за реализација на овој проект, се обезбедени од Агенцијата за финанасиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Буџетот на општина Валандово.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР