ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО ВО КРЕИРАЊЕ НА БУЏЕТ 2021


Се известуваат граѓаните дека Општина Валандово го подготвува Буџетот за 2021 година.

За поголема вклученост во креирање на Буџетот, Општината ги повикува самите граѓани на општина Валандово, здруженија и граѓански организации, физички и правни лица, до 20.11.2020 година да придонесат со свои предлози и идеи со пополнување на анкетен формулар на следниот ЛИНК. 

Сите реално остварливи предлози и идеи ќе бидат разгледани од општинските служби и истите ќе бидат вметнати во самиот Буџет.

Со почит,

Општина Валандово

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР