На ден 31.01.2020 година (Петок), Советот на општина Валандово ја одржа својата 31-ва редовна седница. ВИДЕО

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР