На ден 06.12.2019 година (Петок), Советот на општина Валандово ја одржа својата 29-та редовна седница. ВИДЕО

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР