На 30.10.2019 година (Среда), Советот на општина Валандово ја одржа својата 27 редовна седница

ВИДЕО...

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР