Советот на општина Валандово ја одржа 19-тата редовна седница.

ВИДЕО ЛИНК ОД ОДРЖАНАТА СЕДНИЦА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР