Banner

            
   Banner 1
Banner 3


Banner 2Banner 4Banner 6НОВОСТИ

News_Image_0

15.01.2020

Информативен ден за користење на нови методи во земјоделието

Прочитај повеќе>
News_Image_1

13.01.2020

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2020 за вработување на неопределено работно време во Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_2

10.01.2020

ЈАВЕН КОНКУРС за избор на директори на Фестивалот на новосоздадени македонски песни „ФОЛК ФЕСТ“ Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_3

10.01.2020

МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА 35то ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА НОВОСОЗДАДЕНИ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ „ФОЛК-ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2020“

Прочитај повеќе>
News_Image_4

25.12.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Прочитај повеќе>
News_Image_5

19.12.2019

Објава за оттуѓување на градежно земјиште

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

Hero 3 OverlayHero 3

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР