ЈАВНИ НАБАВКИ

Почитувани,

Ве известуваме дека општина Валандово распиша огласи со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН за изработка на следниве проекти:


НазивТип
Заловување и стручен третман на кучиња скитници и нерегистрирани кучиња на подрачјето на Општина Валандово Повеќе...
Фарбање на улични рабници и одбележување и фарбање на пешачки премини во Валандово Повеќе...
Изградба на споредни улици во Валандово Повеќе...

Партерно уредување на просторот околу детската градинка во село Брајковци

Повеќе...

Набавка на канцелариски материјали за потребите на општина Валандово

Повеќе...

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР