ОБРАСЦИ

НазивТип
Правилник за начинот на остварување на правото на користење на средства во вид на еднократна парична помош и потребна документација за остварување на ова право Преземи PDF
Барање за доделување на средства во вид на еднократна парична помош Преземи WORD
Документ 3 Преземи PDF
Документ 4 Преземи PDF
Документ 5 Преземи PDF
Документ 6 Преземи PDF
Документ 7 Преземи PDF
Документ 8 Преземи PDF
Документ 9 Преземи PDF
Документ 10 Преземи PDF

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР