МОБИЛЕН ТИМ ЗА ПОМОШ НА СТАРИ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА 


Општина Валандово формира мобилен тим за помош на сите стари и изнемоштени лица од општината.

Секој граѓанин од наведените категории, кој има потреба од набавка на потребните лекарства, прехрамбени производи и средства за хигиена, со цел да не остварува непосреден контакт со останати луѓе и се изложи на дополнителна опасност од инфицирање со Covid-19 (коронавирус) ќе може да телефонира секој ден од неделата, во секој дел од денот, на следните телефонски броеви:

➡️ 071239849
➡️ 078325978

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР