ЗАМЕНА НА КРОВНАТА КОНСТРУКЦИЈА НА ДОМ НА КУЛТУРА ВО НАСЕЛНО МЕСТО СОБРИ


Завршена е санацијата на кровната конструкција на културниот дом во Собри. Со ова, заштитен е објектот од дополнително руинирање и овозможени се услови за негово целосно реконструирање во наредниот период.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР