Продолжува градежната офанзива во општина Валандово. Во моментов се работи на: 

– Булеварот “Првомајска”

   

– Детската градинка во с. Брајковци,

– Нови градски гробишта

– Хортикултурно и партерно уредување на аголот од улиците “Првомајска” и “Моша Пијаде”