Избрани композиции Фолк фест 2018

Врз основа на Mеѓународниот конкурс за избор на композиции за 33то издание на фестивалот на новосоздадени македонски песни “Фолк Фест – Валандово 2018”, програмскиот совет на фестивалот по извршената селекција ги одбра следниве композиции:

 

*Сите детали околу новото издание на “Фолк Фест” Валандово, ќе бидат соопштени наскоро на прес конференција.