Example of Section Blog layout (FAQ section)

Продолжување на конкурсот за избор на композиции на фестивалот на новосоздадени македонски песни “ФОЛК-ФЕСТ“ ВАЛАНДОВО 2014 година

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА КОНКУРСОТ ЗА ИЗБОР НА КОМПОЗИЦИИ ЗА ФЕСТИВАЛОТ НА НОВОСОЗДАДЕНИ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ “ФОЛК-ФЕСТ“ ВАЛАНДОВО 2014 ГОДИНА. 

Апликациите се поднесуваат најкасно до 11.06.2014 година до 14,00 часот во архивата на Општината Валандово 

 

Линкови

Go to top