Реконструиран е градскиот пазар во Валандово

     Привршуваат и последните работи околу реконструкцијата и свеченото пуштање во употреба на градскиот пазар во Валандово. Свеченото пуштање и првиот пазарен ден на комплетно реконструираниот грардски пазар ќе биде на 13.09.2017 година (Среда).

    

Линкови

Go to top