Асфалтирана е улицата Илинденска во Валандово

     Заврши асфалтирањето на улица “Илинденска“ во Валандово во должина од 210 метри и ширина 3,5 метри, а дебелината на поставениот асфалт е 6 сантиметри. Средствата за нејзино асфалтирање се обезбедени од Агенцијата за патишта при Владата на Р.Македонија и од буџетот на општина Валандово.

 

 

Линкови

Go to top