Улицата 29-ти Ноември доби нов асфалт

     Заврши асфалтирањето на улицата “29ти Ноември“ во Валандово. Должината на асфалтираната улица е 240 метри, а средствата за нејзино асфалтирање беа обезбедени од Буџетот на општина Валандово и од агенцијата за патишта при Владата на Р.Македонија.

  

  

Линкови

Go to top