Крводарителска акција 03.05.2017

     На ден 03.05.2017 година (Среда), во просториите на Средното Општинско Училиште “Гоце Делчев“ Валандово во организација на Општинската Организација на Црвен Крст Валандово беше организирана крводарителска акција. На крводарителската акција беа реализирани 15 крвни единици, а акцијата ја реализираше екипа од заводот за Трансфузиологија од Штип.

 

 

 

Линкови

Go to top