Асфалтирање на улица 29-ти Ноември во Валандово

     Започна реконструкција на улицата “29-ти Ноември“ во Валандово. Улицата е долга 240 метри а широка 6 метри. Реконструкцијата е предвидена да се одвива во три фази. Во првата фаза ќе се вади постоечкиот асфалт. Во втората фаза се предвидува машинско набивање на тлото, а во третата фаза предвидено е вградување на нов асфалт со дебелина од 7сантиметри. Целосната реконструкцијата на улицата е предвидено да заврши за 10 дена.

                               

 

Линкови

Go to top