ЕДНО КАПАЧЕ - ЕДНА НАДЕЖ

     Акцијата "Едно капаче - една надеж" успешно се спроведува и продолжува. Собрани се околу 120 кг. капачиња. За успешно да ја завршиме акцијата потребни се уште 130 кг. пластични капачиња. Благодарност до сите граѓани кои еден месец секојдневно земаа учество во акцијата ,а посебно до ученици

  

Линкови

Go to top