Изградба на објект наменет за пензионери во Пирава

При крај се градежните работи околу изградбата на објектот кој ќе биде наменет за пензионери и за ловџии во село Пирава. Објектот се наоѓа во паркот во центарот на Пирава. Проектот е финансиран од Буџетот на општина Валандово и се очекува неговото свечено пуштање во употреба да биде за еден месец, односно во месец Јуни 2017 година.

  

Линкови

Go to top