На 27.09.2019 година (Петок), Советот на општина Валандово за одржа својата 26-та редовна седница.

ВИДЕО...

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР