Општина Валандово објавува јавен повик за давање на идејно решение за сценографија на ФОЛК-ФЕСТ Валандово 2019 година.

Сите заинтересирани повикот може да го преземат од следниот ЛИНК

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР